Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen..

H. Keijzer, Volendam
"Ik liep al meer dan een jaar met hielspoor. Na een paar behandelingen ben ik weer helemaal op de been!"

Trui van Campenhout, Schardam
"Nosh (zoon, 11 jaar) was bij Wim ivm angst voor cijvers en letters! Hij had al na een paar behandelingen meer zelfvertrouwen! we zijn nu even gestopt maar als het nodig is gaan we zeker weer terug! super bedant Wim!"

Afra, Volendam
"Ik zat er helemaal doorheen,ik kon niet meer.ben bij Wim terecht gekomen en met de nei,en craniotherapie ben ik uit een heel diep dal weer omhoog geklommen .Wim je bent een topper ,hartstikke bedankt"

Wilma, Edam
"Ons zoontje van 1 jaar sliep vanaf zijn geboorte 's nachts slecht, steeds wakker, huilen enz. Via via bij Wim kwakman terecht gekomen. Na elk bezoek aan Wim Kwakman ging het steeds beter en nu slaapt hij door, de hele nacht! Echt een wonder.Bedankt Wim"

Mieke Tol, Volendam
"Ik ben via via in contact gekomen met Wim Kwakman Ik geloofde er helemaal niet in,maar omdat ik zoveel pijn had (nek-hernia) probeer je alles,en geloof het of niet,ik vaar er wel bij Pijn is grotendeels afgenomen en slapen kan ik ook weer ik kan het iedereen aanraden"

Marie, Volendam
"Ik kom al lang bij Wim, heb er geestelijk erg doorheen gezeten en kom er ook voor nek klachten . Door de behandelingen bij Wim met nei therapie stress verhelpen en cranio ben ik er toch weer goed boven op gekomen. Super!"

J. Butter, Volendam
"zat behoorlijk in de knoop, maar wim heeft mij weer helemaal opgelapt, ik loop weer als een kieviet, een topper"

Sandra, Volendam
"Ik had na mijn derde kindje weer een postnatale depressie en had van de dokter antidepressie-pillen gekregen, toen deze niet werkten besloot hij om de dosis maar te verdubbelen. Dat was het punt dat ik bij Wim belandde. Binnen 6 weken was ik van de anti-depressiepillen en van de postnatale depressie af en dit alles zonder medicijnen! Ik was hierna niet alleen daar vanaf maar mijn hele innerlijke welzijn had ook een oppepper gekregen!"

E. Koning, Volendam
"ik ga 1 keer in de 4 weken naar wim; dit doe ik vooral om te kunnen blijven functioneren. Als er iets niet zo goed gaat ben je er op tijd bij! Hij loopt alles even na tot slot doen we even cranio . Hierbij kom je helemaal tot rust. Belangrijk is ook dat alles altijd op tijd gebeurt en dat hij de volledige tijd gebruikt."

C. Tuip, Volendam
"We zijn zeer tevreden over de behandelingen bij Wim. Helemaal top!"

Eline, Volendam
" Na de behandelingen aan me buik waar ik al heel lang last van heb. Gaat het nu heel goed! Ik ben zeer tevreden." 

Klik hier om ook een reactie achter te laten »